Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pálmai Anna ft. Borbély Alexandra, Pálos Hanna, Nagy Ervin

Színházak éjszakája, 2012. március 31., színházi peep show a Kamrában.

0 Tovább

Nordost: "Én is ott vagyok"0 Tovább

All the World is Green

Andalító videóklip a Woyzeck-hez, Jordán Adél és Keresztes Tamás szereplésével.
0 Tovább

Nagy Ervin, Keresztes Tamás és Steven Spielberg

Ervin és Tamás Jászai Mari-díjának háttere, külföldi reakciók.(a filmet Dankó István készítette)

1 Tovább

Ahogy a mentőápoló látja

Készítettünk pár videót az Anamnesishez, szakmaibeliek sztorijai, gondolatai az egészségügyről. Az első.

0 Tovább

Anamnesis - nyílt próba

Bodó Viktor újra rendez a Katonában: szombat délelőtt 11-től belenézhetsz egy valódi próbába. Előadás a magyar egészségügy útvesztőiról.Az Anamnesis-ben - a Szputnyik Hajózási Társasággal közös produkcióban - a magyarországi egészségügy helyzetét dolgozzuk fel nézők által beküldött történetek és különböző szakterületeken dolgozó orvosok előadásai alapján.

Érdekesség, hogy a produkció szereplői terepgyakorlaton vettek részt: Szirtes Ági, Hajduk Károly, Kovács Lehel, Tóth Simon Ferenc az Országos Mentőszolgálat eset- és rohamkocsiján, Hay Anna az I. számú Belgyógyászati Klinika nappali és éjszakai ügyeletén, Fábián Gábor az Oltalom Alapítvány hajléktalan kórházában, Mészáros Béla a Honvéd Kórház Baleseti Ügyeletén, Pálos Hanna a Magyar Hospice Alapítvány önkéntesei mellett,  Lajos András egy teljes körű menedzserszűrés vizsgálatain, Czukor Balázs a Vakok Intézetében, Jankovics Péter az autizmus problémáival foglalkozó Korai Fejlesztő Központban töltött néhány napot az előadás jeleneteibe, karaktereibe beépíthető személyes benyomásokat és tapasztalatokat gyűjtve. A két társulatból szinte mindenki részt vett boncoláson a 2. számú Patológiai Intézetben.

A nyílt próbára a belépés ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges.

0 Tovább

Nagy Ervin, Rajkai Zoltán és a nem rendeltetésszerű használat

0 Tovább

katona

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek