Bodó Viktor újra rendez a Katonában: szombat délelőtt 11-től belenézhetsz egy valódi próbába. Előadás a magyar egészségügy útvesztőiról.



Az Anamnesis-ben - a Szputnyik Hajózási Társasággal közös produkcióban - a magyarországi egészségügy helyzetét dolgozzuk fel nézők által beküldött történetek és különböző szakterületeken dolgozó orvosok előadásai alapján.

Érdekesség, hogy a produkció szereplői terepgyakorlaton vettek részt: Szirtes Ági, Hajduk Károly, Kovács Lehel, Tóth Simon Ferenc az Országos Mentőszolgálat eset- és rohamkocsiján, Hay Anna az I. számú Belgyógyászati Klinika nappali és éjszakai ügyeletén, Fábián Gábor az Oltalom Alapítvány hajléktalan kórházában, Mészáros Béla a Honvéd Kórház Baleseti Ügyeletén, Pálos Hanna a Magyar Hospice Alapítvány önkéntesei mellett,  Lajos András egy teljes körű menedzserszűrés vizsgálatain, Czukor Balázs a Vakok Intézetében, Jankovics Péter az autizmus problémáival foglalkozó Korai Fejlesztő Központban töltött néhány napot az előadás jeleneteibe, karaktereibe beépíthető személyes benyomásokat és tapasztalatokat gyűjtve. A két társulatból szinte mindenki részt vett boncoláson a 2. számú Patológiai Intézetben.

A nyílt próbára a belépés ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges.